Otvoren novi konkurs za stipendiranje studenata u 2018/2019. godini

Završeni konkursi za podršku projektima u Čelarevu i Bačkoj Palanci

Carlsberg i Dunđerski Fondacija nastavlja saradnju sa Tehnološkim i Pravnim fakultetom u Novom Sadu i dodeljuje sedam stipendija u pojedinačnom iznosu od 100.000 dinara u školskoj 2018/2019. godini.

Pravo da učestvuju na konkursu imaju studenti osnovnih i master akademskih studija Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu (mogu da konkurišu za četiri stipendije u pojedinačnom iznosu od 100.000 dinara) i Pravnog fakulteta u Novom Sadu (mogu da konkurišu za tri stipendije u pojedinačnom iznosu od 100.000 dinara).

Detaljnije informacije o uslovima konkursa mogu se dobiti:

Konkurs za dodelu četiri stipendije studentima osnovnih akademskih studija Tehnološkog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu, za školsku 2018/2019. godinu. | Više o konkursu

Konkurs za dodelu tri stipendije studentima osnovnih akademskih studija Pravnog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu, za školsku 2018/2019. godinu. | Više o konkursu

Imena dobitnika stipendija biće komunicirana sredinom decembra.

Kroz Carlsberg i Dunđerski fondaciju, kompanija Carlsberg Srbija nastavlja da neguje bogatu tradiciju, ulaganja u dobrobit društva, poteklu od dva pasionirana ljubitelja piva i dobročinitelja – Jakoba K. Jakobsena, osnivača pivare Carlsberg u Kopenhagenu i Lazara Dunđerskog, osnivača pivare u Čelarevu. Sledeći njihovu baštinu, fondacija je od svog osnivanja 2015. godine, dodelila 45 stipendija i tri jednokratna granta na doktorskim studijama, u ukupnoj vrednosti od 5.150.000 dinara.